Friday, February 18, 2011

sEkitAr mAulud nAbi pEringkat IPG :)

Assalamualaikum :)

humm. laila skunk nih da macam ta bape nak aktif dah berblog.
maap sangat blog............ :(
tuan awak nih dah lah kuat tido.
bila banyak kijer berganda-ganda lagi tidonyer.
maap yer. kawan-kawan pon. sory sangat.
yang baru-baru 4llow tuh. banyak yang link takde. tak dapat 4llow balik.

ok. malam tadi laila dibantu kawan-kawan setlekan sume kijer-kijer kat surau!
fuh! korang yang bakal trase. maap sangat. kadang-kadang kan. 
dalam ati nih terdetik. "suka ati korang jek bagi jawatan tuh kat aku. aku taknak tau tak?!"
tapi....dont worry. itu skadar detikan dalam ati . ^_^
tak bawak kua pon. sebabnyer. tuhkan tanggungjawab. amanah.

"aku tau. korang pecaya kat aku. sebab tuh korang undi aku ari tuh. 
setiap sem, satu-satu korang bagi kan. kalo memang korang lantik aku sebab layak,takpe.
tapi kalo sebab korang malas nak wat kijer. agak trase la jugak en.
aku tau. kijer bawah aku penat sket. 
aku pun kalo bulih taknak letak kawan-kawan yang aku sayang kat bawah aku. aku tak sampai ati. 
tapi takkan aku nak buat sorang-sorang? sorry sangat.
and. papepon thanks korang sebab sudi tolong. kita penat sama-sama.
ikhlaskan ati. moga kijer kita jadi ibadah k" :)
ok. full stop.

layan gambar jom! :)

:::::::::::::::::::: RABU MALAM KHAMIS ::::::::::::::::::::



:::::::::::::::::::: HARI KHAMIS :::::::::::::::::::::::::

' kejutan ' di awal pagi  ^_^
hanya mereka yang terlibat merasai :) 

kawan-kawan laila 'berarak'
haih. musykil.cane laila bulih tak terlibat?!! ^_^

 lelong-lelong! 'bakal suami' mithali...!!
ade yang nak? 2 sehengget! (jangan maraaa..nanti kene jual! )

 yang nih pulak 'bakal isteri' mithali ^_^
mahal taw! :)

 ade yang rajin buat kijer.
ade yang rajin tengok orang wat kijer.
ade yang suka ngacau orang buat kijer. terutamanya pakyut + wong! 


semua rajin-rajin jek :)

 rajin posing!

 rajin snap!

rajin mlantak! paling rajin

bagi menghilangkan stress katekan........ ^_9


khas dari PAI CATERING! :)))
dengan kerjasama JAPIM + HEP + JPP + BIRO AGAMA + PELBAGAI UNIT & STAFF
and sume lah senang!

Assalamualaikum :)


15 comments:

khaifaiz said...

Best2.. pengalaman tu mis princess laila.. ahaks..

bunga said...

amboii...sakan ye ber snap2.huhuh...mst best kn smbutn maulud nbi
:)

::hannazaki:: said...

rugi laila tak rase ''PERARAKAN" tu.. haha

Prince Halilintar said...

kalau keje yg baik kite wat itu diniatkan kerana ALLAH insyaAllah akan dipermudahkan keje kite..

banyak betul snap pic ye..hehe

aLia said...

sedap sgt gulai kmbing tu.
nnti masak lgi ea!
:)

She's retarded said...

selamat maulidur rasul!

princess laila said...

khaifaiz : hiii...tol3! :)

princess laila said...

bunga : sakan lah jugak..ngee~ best!

princess laila said...

hannazaki : o'0...takpelah cik hanna. ckup lah sy musykil. untok mrasainyer..urm..bhaya woooo~

princess laila said...

Prince : i'Allah..mudah2an lillahita'ala.. :)

hee.beselah. huhuu~

princess laila said...

cs alia : huhu. bulih3! t kak alia kawen.ktorang mrewang pun bulih. tapi kne charge lbey sket lah..heee~

princess laila said...

she's retarted : salam maulidul rasul kmbali :)

KUREKURE COMEL said...

amboi...sakan na...hehehe...
udah lama tidak merasai aktvt mcm tu...

bab makan tu...mmg syok la....tp kalo dh penat sgt...xde mknanye nak mkn byk...hehehe

mR.sYaH said...

wah best betul.. lama dah tak rasa menda2 mcm ni.. last time sekolah menengah dulu.. skang kt u dah xde..

I'm Achik ogy..Now,studying at IPSM..Insya-Allah,wanna be a teacher..amin ^^. said...

perarakan tu paling best! hehe ^^.