Friday, February 25, 2011

Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011



Assalamualaikum :)

ape khabar iman kita? haa..jawab-jawab!
heee. iman menaik dan menurun itu biasa.
tapi sangat-sangat lah rugi sekiranya kita terus membiarkan iman kita lemah.
cariklah 'something' yang bulih menaikkan semangat kehambaan kita padaNya.

ok. itu intro untuk entry hari nih yer.
ditujukan khas buat diri laila sendiri yang salu ade masalah hati. hee~

aiseyh. banyak giler tag yang laila dapat.
n banyak jugak lah yang laila terpaksa abaikan. hee.buzy wo0k.

i'm sorry.i'm sorry.i'm sorry.i'm sorry.i'm sorry.i'm sorry.i'm sorry.i'm sorry okeeeeehhh ^_9

tapi 1 tag yang sangat menarik n best untuk di join n rugi kalo tak join n tak rugi kalo ta try join n ape ape jelah yang sepesen.

cenggini citernye. laila telah di tag oleh MR. KERTAS A4 BLOG!!! dier panggil saya 'mek'!!

anjuran MR. SI LUNCAI..!!!

n laila pilih untuk join BLOG PALING CANTIK 2011erk layak kah? heee.blom cuba blom tau~

meh lihat syarat-syarat dier meh..

1.Buat entri bertajuk : Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011  -suda-
 
2.Letak Header Hikayat Si Luncai
-suda-
 
3.Jadi follower blog ni. (taknak follow pun takpe..tiada paksaan)
-uih.lama dah 4lo-

4.Tag seorang rakan blogger lelaki dan seorang rakan blogger perempuan. (nak tag ramai pun boleh.)
incik eiymnajmie -     -suda-


5.Pastu postkan link entri korang ke ruangan komen entri ni

 -suda-
 
6.Blog-blog yang join segmen ni luncai akan masukkan dalam bloglist dekat sidebar

 -ops! kijer tuan penganjur lah- ^_^ 

7.Pemenang akan luncai promote blog dalam sticky post selama 1 minggu
 -juga kijer penganjur-
 
8.Tarikh tutup 28 Feb 2011 / 11:59 PM

 -ari nih..25!!- ^_^


okay. insya Allah sume da setle! :)

Assalamualaikum! ~

16 comments:

khaifaiz said...

gudluck2

princess laila said...

thanx khai~ :)

echah mashuri said...

peh.gudluck dear :)
go.go pinky blog.ehhehe

Prince Halilintar said...

assalamualaikum..gud luck laila...yakin boley!

prince pun ade tag laila..kalau free t jengguk2 la ye..hehe

Cik TeN10 said...

good luck laila! (",)

best2 lagu baru ni.. suke jgak! :)

KUREKURE COMEL said...

gud luck jgk...hehehe

KERTAS A4 BLOG said...

ngaaaahahahaha..... mekasih join.. mek... wakakakkakak :p

princess laila said...

thanx sume!
maaf. xley na rply satu2~
hee~

kertas A4 blog : ape mek2?

=__=

KERTAS A4 BLOG said...

alolololo jangan maraa... mara mara tu kan bisikan syaitan :D

mek tu panggilan biasa kat klate le.. kalau pigi kedai makan, tak tau nak panggil ape, panggil la mek.. mek nak order air geheheheh :p

princess laila said...

kertas a4 blog : haha~ tau lah. saje jek. dak mara pong =__= dok besut key..~ wehee~

Encik Luncai said...

thanks join..gud luck tau :)

a4:demo oghe klate ko?..haha

khairul hisyam said...

gudluck :)

eiymnajmie said...
This comment has been removed by the author.
eiymnajmie said...

arigato gozaimas for the tag..insyaallah, nnt zaem buat en kite tgk sape yg terpilih!!!! hehehe

Raji berkata said...

hahaha contest sokmo ;D
gd luck lagi weh ^^

Riri Yoorin said...

congrats...