Saturday, January 29, 2011

hEy kud0..Epy bdAy................

Assalamualaikum.......~

khAs untokmu 'kud0 ibnu Ali.......'

::::: kau engineer terhebat :::::  
~serba putih kamu~



Telah tiba saat waktu kau tinggalkan kami

Kerana takdir Yang Maha Esa telah menetapkan

Sedih rasanya hati ini bila mengenangkan
Kau sahabatku kau teman sejati



Tulus ikhlasmu luhur budimu

Bagai tiada pengganti
Senyum tawamu juga katamu
Menghiburkan kami
Memori indah kita bersama
Terus bersemadi
Kau sahabatku kau teman sejati



Sudah ditakdirkan kau pergi dulu

Di saat kau masih diperlukan
Tuhan lebih menyayangi dirimu
Ku pasrah di atas kehendak Yang Esa



Ya Allah

Tempatkannya di tempat yang mulia
Tempat yang diKau janjikan nikmat
Untuk hambaMu



Sahabatku

Akan kuteruskan perjuangan ini
Walau kutahu kau tiada di sisi



Perjuangan kita masih jauh beribu batu

Selagi roh masih di jasad hidup diteruskan
Sedih rasa hati ini mengenangkan dikau
Bagai semalam kau bersama kami



Moga amanlah dan bahgia dikau di sana

Setangkai doa juga Fatihah terus kukirimkan
Moga di sana kau bersama para solihin
Kau sahabatku kau teman sejati



Telah tiba saat waktu kau tinggalkan kami

Kerana takdir Yang Maha Esa telah menetapkan
Sedih rasanya hati ini bila mengenangkan
Kau sahabatku kau teman sejati



sayang sangat kat motor..sampai 'pergi' pon tyme dengan moto...
takpe syuk..ustaz kat maktab ade kate, mangsa kemalangan dikira 'syahid kecil'
moga dirimu syahid syuk.. ^_^

~ hanya tinggal kenangan ~

<<<< syukri ali - kudo ibnu ali - bang chik >>>>


:::: huzai and sara ::::


maaf........kadang-kadang hanya dapat berikan sedikit kasih sayang buat adik-adikmu.......
insya Allah aku and kawan-kawan akan cuba membantu apa yang termampu buat mereka..


























.................kami akan sentiasa mengingati sahabat sepertimu........... :)
hanya yassin dan al-fatihah hadiah dari kami di hari lahirmu
moga tenang kau di sana...

SYUKRI ALI
30 JANUARI 1991 - 14 DISEMBER 2010

Friday, January 28, 2011

LaiLa mAsuk tB..!!!!

Assalamualaikum :)

hai blog Princess laila...  :) seperti sudah lame kita ta bersua..
acehh..padahal ta update smalam jek..h0h0!
hai k0rang yang sudi baca blog Princess Laila..!
na tau tak? Ari nih kan.. laila masok tb taw..
na tengok..? kat bawah... :)


















CAK! peace...!
hee..dari cctb..tb gak lah kan..
okeyh..penat sangat ari nih. subo tadi baru sampai umah.
gila penat weh..smalam punyer kije punyer pasal lah....!
elaun punya pasal pon ye! tanak masuk-masuk.ado00yyy..

 terjah naek bas maktab sesame ke jerteh..

 1st tyme rase takde hala tuju kat jerteh..!
tatau nak buat ape..apabila poket kering..mammyyy.. =__=

kesudahannya dok lepak kat kdai wafer. ( tok makan....n0 hal lah kan..^_^ )
best gak. maklumlah. musim-musim winter sejuk macam kat besut skunk.

makan jek weyh..takde air! ta mampu! 
haha.tipu jek..
beli gak..karang tecekik kat situh tak mmasal.. 1 air tok 3 orang! :)
bukan ape..sejuk kott..malas na gi t0ilet slalu!
da licin.... carik gang2 lain. ;p

dorang dah ade kat kdai makan!
orait..oder dulu..
kita gi jamak jap..
da slesai...ape gih?
prot perlu diisi ngan makanan berat sblom naek bas.....! n_n

 yummyyyy!!

 c...???? huhu..sky juice a.k.a. ais kosong! huk2~
tape..bese lah..nama p0n student kan.. :)
eleh. macam ta biasa. ;p

da makan. hati bernyanyi riang.
lega rasa..jamak p0n sudah..
gurlssss......jum! kita meronggeng!! oyeahhh..

 shopping time...!! eh.eh..wind0w sh0pping jelah..hee~

 nak amek gamba ngan baju nih jap ea.. ^_^

abeslah kalo tokey kdai nih prasan. ahaks!
jangan marah haaa...

 punyer lame nak tngok baju..sampai kena tinggal ngan member!
heee.laila suh dorang gi dulu...naseblah ade si tiqa yang penyabar..
and ana yang skepala!huhu~
tak bape clear lah. maap tiqah..ana... ^_^

 fuhh..hujan lebat kott..memang kenangan ah..
maen lari-lari dalam hujan.
pastuh bteduh kat depan bank.
amek gamba..huhu~

 troskan perjalanan........dannn..
jumpa mereka di stesen.. :)



tepat kol 10...bas p0n sampai..! oyeahhh!
bas yang membawa kami ke kole lumpukkkk..!! :))))

korang..

nak tau tak. nak tau tak..

laila kan..

kan..             kan.....

hee...             laila......kan..   ngigau kat dalam bas!


hahaha..ta nak ah citer! maluuuuu!

okeyh..sampai di greenwud! turun and abang laila da sedia menunggu!

balik umah..busuk-busuk salam ayah. cium ayah..
mesti ayah laila tahan rasa jek bau anak dier nih..muahaha...biarkan!
tuh tanda sayang taw! ahaks! mak tido gih lar! lar..baru 5.30.....
nak j0in!!! ^_^


pas semayang ayah laila suh tros siap. nak makn kat luar.
mak ai..memang ta penat lah kan.
tapi..demi ta mengecewakan my m0m and dad..jom..! layan.. :)


nasi lemak ayam kampung Taman Melawati!
pergh..memang best lah kan.

pastuh teman mak and ayah gi beli barang...
tuh yang masok tb cctb tuh.. kalo prasan ade laki kat blakang laila dalam cctb tuh..
dat's my dad! ^_^ and...ade girl dekat-dekat situh.. 
tuh kakak ip0 laila..yang tolong snapkan..har3!
ok..penat! slamat becuti buat laila..!! :))
buat kawan-kawan yang bercuti juge!

Assalamualaikum :)

Wednesday, January 26, 2011

eNtRy tErakHir..!!

Assalamualaikum :)

Hai kawan-kawan..? ape kabar? hope sihat-sihat and ceria jek keyh.
haaAa..laila na p0st last entry nih.
s0,laila na mintak kawan-kawan semua bace entry nih sampai abes. 
sebaaaaAb....
Laila ade benda penting nak announce.. :)
attenti0n pleasee..!!! (buat member2 maktab wanita)
korang minat takkkk................
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

riben yang comel-comel macam nih..?? heee.. :))

haa..Laila jual barang-barang nih bila balik maktab nanti..
laila p0se ari nih coz esok laila da nak balik slangor..! oyeeeaahh..!
and laila tau..ramai kawan-kawan yang ta rajin on9 bila da balik umah... :)
buat kawan-kawan maktab yang laila da tag kat fb and bminat tok mnempah.
inform me pleaseee..

laila akan bawak lebih nanti. but laila akan utamakan yang da tempah dulu..
sebabnyeer. laila kene bajet modal. sblom nih laila memang bukak 'buku 555'
jadinyer. duet tok barang yang lepas blom dapat secukupnyer.
and modal tok beli barang kali nih ta brape mencukupi.
tambah-tambah lagi elaun p0n bigitu malas skali nak mnampakkan diri.
but, don't worry..MY PAMA insya Allah bleh membantu sekiranya tempahan tuh banyak.
(aiyakk..! malunyer...sblom2 nih m0dal da la mereka yang support..waduuhh..)
it's ok. just small da pieces! :)))

kat bawah nih ade lagi koleksi-koleksi Laila..
tapi laila ta janji bulih dapatkan yang macam nih gak.
juz laila akan pastikan barang-barang tuh sumenyer comel-comel blaka and harganya berpatutan...!










OPS! seblom tlupa..!! laila juga menjual hanger tudung dengan harga RM12 sahaja.. (da servey kat kole besut..RM17 )

untuk hanger..laila bawak secukupnya tok yang tempah sahaja taw! :)


LAILA JUZ JUAL BARANG YANG LAILA SENDIRI SUKA ^_^
got it? :)
slamat bercuti semua...! 
SEKIAN TOK ENTRY TERAKHIR SBLOM CUTI BERMULAAAA..!! :)

p/s : takkan slalu promote barang di sini.
nantikan ENTRY KOREA cuti nanti yerk! ^_9 
i'll miss u...my room :)



bilik tidak dijual ;p

ASSALAMUALAIKUM! :)




Tuesday, January 25, 2011

alien wujud..!!

Assalamualaikum!

huh..stelah penat mencarik line. 
last-last dok lepak katil bilik jiran sblah jek..
timekaseh nanasir..bagi pinjam brodband kamu.. ^_^
wireless memang tahap nazak dah kat blok nih. 
na beli brodband cam ta mampu pulak.
haha. rugi beb. kat ostel kene bayar wireless tiap sem. balik umah p0n ade wifi.
memang lar. time-time emergency cam time na wat esemen ke..susah skit.
tapi tape. insya Allah bulih survive punyer :) huhu.

hah. alien! yess! alien. korang na tengok? 
jap eh.
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
alien paling cumil di dunia..!

 sebabkan kengantukan yang mlanda di class pagi tadi.........


 alien meronggeng..!!
maafkan kami ustaz... T.T

 kini btukar jadik manusia normal........

yang juga punya rasa CINTA.... ^___^

dan tetap cumil..;p sekian sahaja..... ^_^

maaf buang masa korang. huhu.
korang bulih tido skunk. sebab laila pon ade kije nak kine wat..
~haha~
nite yer! tido bace doa.
niat bangun tahajud jangan lupa.
bangun ta bangun lain citer.
kalo bangun. jum kita dating sama-sama :)
kalo ta bangun..tido jeler..nak wat cane? huhu
jangan mis subo sudaaa~

Assalamualaikum :))))

Sunday, January 23, 2011

::coNteSt kaMi pOsE cuMey::

Assalamualaikum!! :))

c0ntest lagi.....?? hee.........yup!
tengah tade entry nak wat lagipun. and MAYBE  contest nih yang terakhir tok MINGGU INI..ngee~

pape pon..sblom tuh,kita btego sape dulu ngan kawan-kawan blogger and reader :))

Hai kawan-kawan! ape khabar hari nih..??
korang buat ape ha ujung-ujung minggu ginih?(demm..rase geram jek engat orang-orang slangor!) 
aik? nape slangor jek? haha. coz laila selangorian lah. hujung-hujung minggu gini bcuti. heh~
tapeee. tengganu jumaat cuti taw. haha.puas ati dapat rehat ari jumaat. hari yang indah semestinya!
okeh cukup.

..........................................................................................................................................................

baiklah. laila tau contest nih biler dok godek-godek blog-blog yang ade kat dunia blog nih.
and.......pihak penganjurnye ialah...jeng3! ~ MISS AMNI ~ waahh. sedapnyer name!
dier kawan laila taw...!(dier follow laila gak.sukenyerrr..kira kita kawan lah kan?hee) 



baiklah. syarat-syarat penyertaannyer ialah.............( laila copy jek yer MISS AMNI..n_n )

1~macam biasa korang kenalah follow blog ni dulu..tp kalau tak nak follow pon takpe..taknak paksa-paksa..tapi susahlah bila update nanti..so,lebih baik followlah (laila sudaaa)

2~taip 1entri mengenai contest ni..dan jangan lupa ambik banner di atas dan letakkan didalam entry tersebut..sidebar kan contest ni di blog anda..dan link kan ke blog ini!! (okay! begheh)

3~korang mesti menghantar gambar kepunyaan korang sendiri..gambar tersebut mestilah ada ANDA bersama MEMBER-MEMBER ANDA...pose anda bebas.. (itu sudah pasti yerk..) :))

4~korang mestilah membuat ayat yang paling simple tentang "kenapa anda join contest ni..
CONTOH:::saya join sebab suka_suki jee...  (jawapan laila ade kat bawah ^_^)

5~tag contest kepada 4 rakan blogger korang ye.. (di bawah juge)

6~mencari seorang pemenang:hadiah berupa handset Apple iphone (masya-Allah! woww!! rugi ta try join)



UNTUK SYARAT KE- 3, 4, 5 & 6......
......................................................................................................................................................

ini gambarnyer.............n_n



::::: KAMI POSE CUMEY :::::

okey. yang 2 dari kanan itu laila. bukan yang baju hijau 2 yerk :) 2 la budak yang paling bajet cumil 2..cukupkancukupkan syaratnyer..heee~

bukan berseorangan. tapi bersama member-member yang sporting merangkap family laila sendiri..ngee~ 

.............................................................................................................................................................

knaper laila nak j0in?

baiklah. laila j0in sebab contest nih mnarik and hadiah dier superb best! @_@

.............................................................................................................................................................

jadiknyer....laila nak tag.......


ops! ade lagi..!! yang paling istimewa.....laila na tag...... ~ all readers! ~  hee.. :))
jum lah j0in ramai-ramai...mane tau rezki korang? Princess Laila tumpang happy ler.. @_@

..........................................................................................................................................................

jap-jap..yang ke-6 tuh syarat gak ker.....?? 

kalo syarat...tak yah susah-susah carik.
sebab da ade yang sudi jadik pemenangnyer.hee

sape lagi kan.........opkos Princess Laila! haha~ 

okeh, gurau jek .tapi kalo btol pon ape salahnyer kan......n_n
boleh la backup enfon laila yang da nyawa-nyawa ikan tuh (tapi sangat bernilai ok! )

baiklah. moga ade rezki buat laila. take care sume..!!
jakgi ade class tajwid ustaz awi kat surau. malsnyeeeerr!!
eeeee.ilmu setoet. ade ati malas-malas! jum!
hee. ilalliqa' wa ma'assalamah! c u then! =)

Saturday, January 22, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !


Assalamualaikum :)

Hai..hee..haah.laju giler update kan.rajen benaw.
laila ade nak join contest lah.nextweek kan last laila kat maktab b4 cuti raya cina.
mesti banyak kije sblom cuti. cuti-cuti pulak karang da tade mo0d nak join contest2. 
so00,n0w laila mau j0in ini contest lah! :)

laila tau contest ni pabila ditag oleh cikgu izzat.
boleh tahan. bez gak. hee. giler contest dah nampaknyer skunk. 
tapi tape. ta salah p0n kan na join banyak mane pon. =)

okay! syarat-syaratnya adalah seperti berikut...........


1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ini 

2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni

3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !

4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !

5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011




BAIKLAH! 

kalo laila menang...........

nak save duit tuh jadikan modal bisness yang laila wat kat kampus :)

ini gambarnye yek........


ini gambar khidupan pada zaman yang lampau iaitu pada zaman dinasti chin dulu @_@

nama mereka "ju ziera rin" and  "ju laila rin"

~haha~

best wo0k kat tmpat nih. sape bleh teka kat mane? (tiba-tiba laila plak wat contest. ape kes?)


ok lah.. na tag............5 orang eh? humm.


MEREKA SEMUA NIH MEMANG BEST :)

K..jom tengok mane agi contest yang blom slesai.
heeee. tata.
Assalamualaikum :)




What's Your Colur Contes..?! :)

Assalamualaikum :)

hai korang.....! cik deena ade tag laila tok kontest nih. =)
menarik! jadi tros join. ta mau tangguh-tangguh.
sebab ade lagi contest yang laila nak join :)
huum. banyak sungguh contest skunk nih yer.
laila pon kenelah wat turn yang mane satu dulu laila nak j0in.
mane yang tutup penyertaan awal tuh..laila p0n kenelah wat awal..hee.



okey..syarat-syarat penyertaan.............


1. FOllOw blOg AMY and MIRA -sudah..jom tambah knalan jom! :)-



2. buat SATU entry yang RINGKAS with a title What’s yOur cOlOur cOntest. -sudah..tuh kat atas tuh :)-




3. Copy and paste banner tue kat ruangan entry kOrank and sidebar. Linkkan skali banner tue pada cOntest. Tak kisah laa nak link kat blOg AMY ataw MIRA. -sudah...mira's blog yer :) -




4. POst kan juga satu gambar kOrank yang kOrank ase paling MENARIK antara gambar kOrank yang lain. Tapi need tO bare in mind that gambar tue mestilah related tO yOur favOrite cOlOur.

- sudah..kat bawah....(putih-krim-gold) yer.sebab sume warne ade lah fabtret. tapi bukan sume warne da most febret ;p-


5. Submit entry tue ke ruangan cOmment cOntest d blOg AMY SAHAJA. -jakgi siap sayer anta ea..n_n-

6. Last skali tag TIGA Orank blOgger yang lain and pastikan diOrank tahu pasal kewujudan cOntest nie. Law diOrank jOin lagik bagus ^_^.

jadi saya tag........




Ini gambarnye............... :))

::::: putih itu bersih - krim itu lembut - gold itu mewah ::::::

gambar menggediks kat mak....... ;p

siap! :))) gud nite sume...slamat malam..lailatulsa'idah.....!!

ASSALAMUALAIKUM ^_^


Thursday, January 20, 2011

yer..mEmang sayE RindU diEr....!!

Assalamualaikum :)

Hai kawan-kawan and sahabat-sahabat blogger skalian!
korang ape kaba..? hope sihat-sihat jek.
skunk nih musim demam tau. maktab laila tiap ari anta budak gi klinik.
pnoh 1 bas kott. tiap hari gak lah class laila mesti ade yang ta datang pagi tuh.
humm.alhamdulillah. laila blom gi jejakkan kaki ke KLINIK KG.RAJA sem nih..ngee~

bukan pe. tanak ar awal-awal gi da ta masok class kan. 
Ya Allah...berikan nikmat sihatMu Ya Allah..
buat diri laila..mak ayah.adik bradik. kluarga terdekat. guru-guru. sahabat-sahabat.
jiran-jiran. and smua orang islam Ya Allah. trutama insan-insan yang laila sayang..
and ade kat skeliling laila.....kernaku menyayangi mereka Ya Allah....... :)
amin Ya Rabb~

humm............................HUMM..HUMM........... 

malam nih kan. laila rasa cam sayu sangat!
emmmmmmmmm..........
                   rumet laila takde!! sdeynyer.... :(
dier ade ikot program kat klantan......

:::::::::: MARIAH FARHANA GHAZALI ::::::::
dari duluuuuuu..awal-awal masok maktab. sampai la nih.
laila ngan dier memang jarang la brenggang tyme dok maktab.
kalo ade p0n,skali dua jek..kalo tak.memang dier salu ade ngan laila.
bila dier takde cam skunk nih. rasa cam sdey lak.
rasa kosong. ta de kawan. padahal ade jek membe laila yang lain. 

Hummm..Mary......
dier lah r00m mate. dier la class mate. dier lah s0ul mate!
huhu. takde rasia ngan dier. tyme happy ngan dier. tyme sdey pon ngan dier.

" Mary..ko lambat lah bace entry ak nanti kan....."

" aku rindu kat ko weh. 
sok aku na jogging. salu kalo jogging pagi ngan ko.
pastuh aku na pi kole besut. awalnye plan nak gi sama-sama.
tapi ko ade program lak. takde member owh....tapi takpe lah.
ko gi program. benda baek. t boleh share kat aku. "  :)

" ko lah member paleng baek weyh. salu wat aku senyum. ktawa. huk2~
rasa na ngalir pulak lah air mata. uhhh..touching lak.huhu.
jakgi aku nak gi bilik tv lah. ramai sikit orang! takde la sunyi sangat.."

ini lah kije kitorang........
kalo da tade kije @ bosan @ ngantok tyme lecturer ngaja @ pengarah brucap......(ops!) hee~
sampai penah dapat gelaran "hantu webcam" tuhhh..

masalahnyer......................


bukan sajer di webcam yer kawan-kawan! phonecam pun bulehhhhh..hee.
okeylah. cik maria...sila cepat pulang. dengan selamat yew........ :)) 


p/s : oit..cik pika jenguk sayer larrr..dier risau.. :))))  @_@

ASSALAMUALAIKUM! :))

Wednesday, January 19, 2011

Saya Pelajar IPG KAMPUS SULTAN MIZAN

Assalamualaikum :)

Laila nak j0in 1 contest! tau dari sorang x-senior : CIKGU IZZAT
contest nih dibuat oleh Blog Pilihan Malaysia :)

haa.nih syarat-syarat penyertaan yer .....

1. Tajuk entri "Saya Pelajar IPG ...... (nyatakan tempat anda belajar)  - dah! -
2. Link blog ini - dah! -
3. Gambar anda bersama rakan sekelas - dah! di bawah -
4. Nyatakan apa kursus anda ambil dan anda akan menjadi guru subjek apa nanti..  - dah! -
5.Ceritakan pengalaman manis dan pahit sepanjang belajar untuk menjadi guru.. dan apakah perubahan yang anda mahu buat dalam sistem pendidikan negara sekarang ni? (wajib jawab ye) - dah! -
.........................................................................................................................................................
GAMBAR KELAS....

nih gambarnyee........jeng3!


sampai tkeluar-kluar tuh ha...
penah nampak? hah.yer....kat blog itu. 
adeke.kawan laila kidnap daripada lappy..? nak kene cubit yer. huhu.
tapi ta kesah la yerk. same pon takpe... :) agipon tuh tok blog class laila gak :)
sebab laila da habak awal2 dah pic 2 tok contest nih and mase pon ta cukup da. laila amek gak pict nih.
(nampak tak da bape lame tepikir na join.edit awal-awal..join lambat-lambat..hee)

.........................................................................................................................................................
CLASS....

Pengajian Islam & al-Quran (PAI)...... :)
ustaz@ustazah 2 bee.. ngajar pendidikan islam lah kan :) insya-Allah......

...........................................................................................................................................................
PENGALAMAN MANIS & PAHIT.....

Manis : tyme kitorang gi umah sopi..!! umah YB Besut yuw.. dier jemput makan2! 
tuh 1st gathering antara budak-budak PAI :)
makan sodap2! wat suprise bday party skali tok sopi.. :))

Pahit : emmm. tah la. banyak sangat yang pahit. sakit trasa. tapi biar laila citer yang paling kurang sakitnyer yer. iaitu!! evrytime kitorang nak balik KL-JERTEH wajib ade problem pasal tiket. mesti ade punyer lah. bila nak berenti pon ta tau lah..huhu.

............................................................................................................................................................
PERUBAHAN DALAM SISTEM PENDIDIKAN..??

humm. ape ek?
laila nak jadikan sekulah2 kebangsaan amalkan sistem berteraskan al-Quran & sunnah.
macam....mulakan class dengan mengaji. adakan usrah seminggu skali...and macam2 lagi lah :) 
I'ALLAH.......

okay,tuh je kott.. sekian yer.. :)
da nak maghrib weyh..!!

Assalamualaikum........ ^_^

Tuesday, January 18, 2011

kijEr gilEr..

Assalamualaikum :))

hee.malam nih laila ta dapat nak update blog sangat.
penat! bjogging 2x round maktab Sultan Mizan!
fuh..!! stlah lbey kurang 3bulan ta bjogging kott!! hee.
tapi time kat rumah laila maen badminton tawww @_@ jaguh nihhh. (biler ek..?ta engat..)
tapi en. banyak-banyak sukan laila suka lagi maen ping pong! haaa.ade yang nak compete?
jom! kita lepak2 dulu yer. =)
coz nak maen ping pong sgala bagai tuh tengah malas lahh ^_^ hee.

laila baru jek blogwalking! best dapat kenal kawan-kawan baru :))
i loikk!! tapi yang paling ta tahan..
korang sila lihat blog INI .....

tengok jangan ta tengok!!

mereka sangat-sangat giler! siries!
siries gila snap pict! huhu.

okeh la.nite kamu semua. sblom tido jangan lupa baca doa tido...!..
mengucap dulu..takot kita tido tak bangon-bangon..
ayat kursi...3 Qul...AND! paling penting!
maafkan saudara-saudara kita.. :))
moga kita masih dapat nikmat hidup esok hari tok terus menjadi pencinta kepada pemilik kita =)

REALLY LOVE U ALL!!

::::: ASSALAMUALAIKUM ::::::

it's thAt mirAclE..?

Assalamualaikum :)

hai blog! hai blogger! hai awak sume!
kaifahalukum? hee.tetiba nak bebahasa 'arabbB plak malam nih.
humm.selepas beberapa hari bercuti daripada mengUPDATE blog. akhirnya laila kembali..!!
(banyak lah kamu punyer cuti! buzy kott!!) gejala homework sudah mula mlanda okeh.
sampai rasa cam tak larat nak mnaep! TAPI! yang ajaibnyer..!!
bleh pulak lar si laila nih mnukar background,header bagai. edit sana sini.
huh! da tade kijer agaknyer. huhu. itu disebabkan bosan yer.
and semangat cinta yang sangat tinggi terhadap dunia editting nih. 

oke lah. ta nak citer panjang p0n. c0z da lewat da nih. sok ade class.
tanak ar tido tyme lecturer ngajar! azam sem baru tuh. walopun rasa cam da ade skali ttumpas ari tuh.
tapi kali nih laila berazam untok tidak mengulangi lagi key. nehi bebuji nehi!!

ari tuh laila gi UMT! gi dengar ceramah PLURALISME AGAMA :)
disebabkan ramainyer orang yang datang. jadi berlakulah beberapa adegen jejak kasih yerrr.
laila ade lah jumpa sorang kawan skula renda. tapi ta rapat mane. juz tego gitu jek.tade snap2 pict. =)
jumpa gak ngan sorang member skula menengah. 
tapi dier kat SAMER sampai form 3 jek. time tuh class same.
tapiii..disebabkan juga tidak rapat mane and blainan pula jantinanyer.soo0..no snap2 juge. =)

 dengan mereka ade :)
:
and..!!
:
:
:
laila jumpa blogger yuu!!
:
:

 ha. nih la bloggernyer.
dyan  & pika..!! (pika.sok saya tag. ta dapat cari pulak blog dier~ bley plak)
actually.......
:
:
jumpa mereka kat class p0n bley..ngee~ pe jadah lar. tapi mereka memang best okeh!
oke lah. sampai ke kemuncak citer....

humm. kitorang ta dapat dengar ceramah sampai abes p0n. ustaz nak balik awal.
hati p0n mula bbunga riang! engat na bawak gi jenjalan. humm. harapan.
"engat rombongan budak sekolah?" (ayat sape tuh? ta tau.ta tau...) huhu.
okeh. solat zohor kat masjid UNISZA..ta kesah lah.
kira bjalan gak lah tuh. gi tempat orang kan.

ni lah masjid UNISZA tuh......

nih la masjidnyer. yang diura-urakan masjid UNISZA..
haha. tapi ta kesa lah. asalkan solat.
paham. ustaz ade hal malam tuh. ta bleh lewat sangat.
pas kua dari masjid. laila p0n ke t0ilet untuk ment0uch upkan tudung bagi kemas sket en.
tyme pusing blakang tuh.
laila terdiam.
kepala dok pikir. dimanakah saya sekarang?
mata pejam celik pejam celik.
saya pasti. saya kunci minda saya.
ya. saya di dalam toilet!

saya jumpa merekaaaAA..!!
korang...nih adik-adik peserta JDK kat ILIM ari tuh!
betapa tak pecayanyer kpala otak nih bila laila nampak dorang lagi!
Subhanallah. memang kuasa Allah. kecilnyer dunia.
dorang da bes program. b4 balik,jenjalan dulu.ondaway nak pi Kole Tengganu lah dorang tuh.
fuh. rasa cam mimpi pulak lah jumpa dorang :)
tuh jer kejutannyer. kejutan yang sangat tak boleh dilupakan okeh.
happy dapat jumpa adik-adik gi.

 hah. yang nih sapa pulak lah.

 sape lagi kalo bukan si cik adik diba kita.... :))
(thanx to wong! ta sangka ade gamba nih. engatkan bas kosong.rupenyer ade orang!)


  kasut pon nak gak masok! :)

nak tau lagi kisah disebalik UMT nih,,
bley tekan sini :)

p/s :class PAI 2 da ade blogggg taw..!! :))

ASSALAMUALAIKUM :))