Wednesday, February 16, 2011

shAring is l0ving =)

Assalamualaikum :)

hai. hai haiiii..!!! alhamdulillah. masih ade ksempatan laila nak update.
buzy nau skunk nih. dengan macam-macam program. meeeting lagi. 
and paling tak tahan. da mula dapat assigment weyh...!!
ishk3. tak tau la pe nak jadi. nak brenti dari berblogging lah!

ops! heh2. tak lah sampai ke situh kott.
awak tau tak blog? yang saya sayang sangat kat awak?
awak tau tak? awak tau tak?!!
i lap uuuu!!

okay. laila juz nak share something yang laila dapat ari tuh.
ala time gi program kat Tok Bali ari tuh. umm. tak tau nak citer cane.
sebabnyer.kalo 10 benda yang someone bagi kat laila.
salunyer yang btol-btol masok kpala laila 1 jek. hee. maafkan saya..!!
jom tengok pict sket :)
kat sini lah! ^_^

 berBBQ sket :)



penah makan dalam talam? orrr..dulang? hee. best!

smangat!

kawan-kawan. kawan-kawan pernah tak 1 masa tuh kawan-kawan duduk termenung then rasa...
emmm... nak ade khidupan yang bahagia 1 ari nanti. 
nak ade isteri yang penyayang.suami yang romantik. anak-anak yang comel @_@.
sebuah kluarga yang bahagia lah. dengan kehidupan yang serba lengkap.

mesti pernah kan? kan? kan? =___=

laila pon.

tapi. satu masa kita akan 'pergi' pernah tak tepikir?

emm. laila penah.

sampai 1 masa kadang-kadang cam laila malas nak pikir ape yang laila dok menungkan tuh.
(ade kluarga yang bahagia) sebab. kadang-kadang terlintas

"sempat ker? dulu nabi saw kate dunia nih da uzur. usia dunia yang tinggal ibarat antara 2 jari"

ala. bila kita buat ''peace!!". haa. jarak antara 2 jari tu lah.
tuh nabi cakap time zaman baginda masih idop. lbey kurang seribu empat ratus tahun yang lampau dah!

kalo skunk nih. tak tau lah. tinggal besa mane jarak die.

tapi...yelah. kita takley gak lah sampai tak mau pikir pasal idop kat dunia kan.
cumanya. 'dunia skunk' nih kita ade kene pikir pasal mati.
sedangkan 'dunia nanti' kekal. tak ade penghujung.
time tuh tak tau lah. nasib laila cane. bulih berblog tak agak-agak? huhu.

itu antara ilmu yang laila dapat.
dunia kita skunk nih sementara jek. 
selepas kita mati nanti takde lagi kematian selepas dibangkitkan. takuuttt!

sronok rase bila ade orang sekeliling kita yang salu mengingatkan...  =)

pagi hari maulud tuh. sume qiam kat tepi pantai.
haiii. sghonok giler!! dah la banyak gila bintang time tuh!
canteeeekk!!! geramnyer tengok star-star nih!


berKOYA di tepi pantai



berkayak juge..!! T.T

 ok lah. hope dapat sikit lmu daripada citer laila ari nih :)
maaf sangat! tak sempat gi nak BW kat blog kawan-kawan.
komen-komen pun. maaf bagi yang tak terbalas.
thanks pada yang baru 4low. t laila 4low korang balik keyh.
tapi kalo yang takde link tuh. tak dapt nak watpe lah kan.
da nak maghrib! esok maulidul rasul pringkat maktab.
malam nih laila handle bahagian surau. owh. moga lancar sumenyer!

tc~ assalamualaikum!

12 comments:

mR.sYaH said...

menarik cerita laila.. byk info yg saya dpt.. bestnyer kat pantai.. lama xpergi..

Cik TeN10 said...

bestnye dpt qiam kt tepi pantai..

suke jgak tengok bintang..rsa tenang..vesh je.. (",)

KERTAS A4 BLOG said...

berKOYA...hehehehehehe...
Mati atau kiamat belum pasti bila, tapi kehidupan mesti diteruskan dengan cita cita.. Hari besok mesti lebih baik dari hari ini :)

zulfadli zulkifli said...

makan dalam dulangg..
memang bezz.
haha

Prince Halilintar said...

biase gak prince makan dalam talam..hehe

eh..eh..prince nampak kawan baik laila kat dalam pic yg mule2 tu..haha:p

bunga said...

best2nak ugak

echah mashuri said...

perghh..cm seronok je.tp mcm best mkan dalam talam camtuh:))

amier azrul alias said...

nak aym tu cket..ahaks!

khaifaiz said...

bestnye lepak pantai.. lama dah x gi lepak..

alinac lover said...

tu la..dulu ustazah ckp dunia ni da tua..masa tu umur yong tahun..

skg ni da tua hehhe..dunia lagi9 la tu kan

Amoi MiyaSya said...

dah lama tak g pantai =.='

KUREKURE COMEL said...

hhmmm..dulu mina mcm laila gk...
tp...makin jauh....

time sek dulu rmai yg mengingatkan...skrg...huuuuhh..