Friday, March 4, 2011

'dia' yang buat saya gila ^_^

Assalamualaikum ~

Baiklah. sementara ade masa sikit.
ngah carik somthing interesting tok adik-adik fesi esok actually ^_^
ok. laila nak gtau sape yang laila dok maksudkan ari tuh.
alaaa. orang yang laila tujukan lagu 'hanya ingin kau tahu' tuh~
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
dup dap dup dap
telan air liur dulu
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
CAK!
nama dier lailee.. (laila + lee dong wook) ngaha~

kenapa yer ade makhluk ciptaan tuhan seindah lailee nih?
haisy..

sangat comel!

korang kenal LEE DONG WOOK tuh sapa?
kalo tak kenal meh laila nak kenalkan.
dia lah PRINCE CHARMING nombor satu laila. =__= ade gi yer yang kedua ketiga.ahaks!
ok. semua da kenal yer skunk.nak lbey detail,sila mintak tolong mr.google :)

jom tengok PRINCE CHARMING kedua pulak! :)

aaaaaaaaaauuuuuCAK!!

 ini pon sama!

haish. nape lah si marshanda tuh tak mau kat BAIM eh?
meh pas kat saya! weee~ da ade kat bilik laila dah baim. nih kat sblah nih =__=
korang nak tau tak?
BAIM nih dier nak 'cewek berjilbab'@'awek bertudung'!!  >__<
baim..!! saya! saya! saya!
sdey woo. ari tuh dy datang malaysia! tak dapat jumpa pong!

takpela. jom lihat PRINCE CHARMING seterusnya!

 yang nih kalo tak kenal tak tau lah kan.
sebab ini malaysia mari. huhu.
ashraf muslim. nama seindah wajahnya.

but. yang nih laila skadar jadi pminat dia lah kan.
coz. kawan laila ade yang minat sangat kat dier. takmau lah.
kalo dia minat kat laila takpe.heh2~

nyway. ashraf nih lagi lah.
bukan setakat yang bertudung taw yang dier nak.
kalo bulih,USTAZAH dier nak.
ashraf! kawan saya! kawan saya! =__=

korang tengok citer ustaz amirul?
laila tengok! 2nd episod. hee.
yang 1st malas. yang 3rd n selepasnya juga malas.
citer dier macam mleret sangat. 
yejek.padahal memang susa nak minat citer mlayu.tengok ari tuh pon sebab nak tengok ashraf =)

ok.................
3 orang tuh jek PRINCE CHARMING laila yer :)
dari 3 negara =)

tapi laila nak gak gitau yang skunk nih macam nak ade yang ke-4!
nak tau sapa? emmmmmmmmmmmmmmm..................

mummy! rasa nak menjerit jek tengok HYUN BIN nih!
kenapa awak sangat comel HYUN BIN??
awak makan ape ha tyme kecik-kecik?

gila bayang ngan HYUN BIN rite now!
nih gara-gara 'taman rahsia' tuh la!
alaaa. SECRET GARDEN! tuh la. dapat citer tuh dekat-dekat esaimen.
takleh nakwatpe lah kan. slagi tak abes. slagi tuh tak senang dudok.takley nak wat esaimen.
da abes. bulih plak nak tengok lagi?!!!ow. paling tak suka jadi ginih.
sindrom nih da lama ilang.

1st n last jadi tyme tengok citer MY GIRL. si LAILEE kat atas tu lah heronye!
tuh laila tengok bape taun yamg lepas lah. kakak siap beli VCD ori dier tau tak? gila kentang.
lepas citer MY GIRL tuh. bagi lah. BOYS OVER FLOWER (BOF) ker. FULL HOUSE,HELLO MY LADY,SWEET SPY or HE IS BEAUTIFULL ker. laila memang tengok lah. tapi takdelah sampai nak tengok lagi skali lepas da abes tuh kan. 
TAPI!!! sindrom tuh jadik bila laila tengok SECRET GARDEN weyh! uhhh. mencik aq!

tak suka lahhhh teringat-ingat! yah! gi lah jauh-jauh. nanti susa nak exam!

 HYUN BIN........adushhh~

kenapa lah orang korea nih suka wat laila gila bayang.

LAILEE. maafkan saya. tapi awak tetap di hati saya. T.T

ok lah. entry kali nih jadi gila skjap.
gila ngan korea! wanita-wanita korea pun sangat comel taw! 
tak cayer? ok...sila lihat ini.............

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


tak tau bulih tengok @ tak.
t korang gitau laila yer kalo tak dapat tengok.
tunjuk 1 jek.
karang sume nak gila ngan awek korea!
haha. tak lah. kalo nak lagi. sila carik di Utube keyh :)
laila takley nak uplod banyak-banyak.
nih pon BUDAK LELAKI class laila yang bagi yuuuu.
tak tau mane dy jumpa~ uhuuu.

have a nice day u all~
assalamualaikum :) 

p/s : jumaat pagi comment-comment masih di 'block'
jadinyer. laila BW lewat sikit lah kat kawan-kawan punya blog.
sorry =)

40 comments:

KUREKURE COMEL said...

bersemangat tu...hehehe...


mina suke tgk lee tu...kihkihkih..
jgn jeles ye laila...hahaha...

khaifaiz said...

Khai pn suke tgk lailee.. Adey~~


P/S: cerita korea tu cerita pe ek?

fallacious236 said...

peh..gile smgt!aku pon da trtgok secret garden mlm td..xleh benti da skg..asgmnt terpakse dilupekan sementere..hahaha..

princess laila said...

kure kure comel : hee. tak jelles pon kalo ngn mina..hik2~ sbb mina kan da ad mat? kih3~

princess laila said...

khaifaiz : eyp! y tuh bhaya tuh! ahaks!

khai tak layan korea? o'oooo... huhu. tak kesah lah. jz nak habak lah kan. laki skunk pon rmai da lyn korea tw ^_^

princess laila said...

fallacious236 : haha. nseb da abes tngok. jz kdang2 tuh rasa nak ulang tngok tuh y ta tahn tuh. adeyh~

nyway..nape tak bulih terjah blog kamu??

ayie said...

haha..saya layan lagu korea je..klu ade cite nak cite yg cute2 je..hehe

banyaknyee charming..yg pelakon lee tu dah lama org lupakan..hehe..

lepas ni entry wanita terseksi bole??hehe

KHRLHSYM said...

orang kata muka i kan macam LEE DONG WOOK (dalam mimpi) lalalalala~

Hanis MY said...

akak sokong laila dengan pronce charming no 3 tu hehe...
p/s: semoga berjumpa prince charming yng terbaik..insyaAllah..
comel entri ni i likeee...

dya adriza said...

wohohoh.. akhirnya apa yg kau ngadu kat aku kat kelas kosong tu tercoret juga di sini. dlm byk2 prince charming ko nih, aku mnt yg no 3 je. yg korea mmg aku x pndg. euww.. xd kls nokk. haha

Surie said...

sy suka jugak dgn lailee tu!Opss... Lee dong wook..hensem wooo!!
buat tido ku xlena..haha!jgn mare cik laila~

nina shakina said...

korea! korea! suk bangat sih! hero2 sume hnsem..huhuu..asyraf muslim pown ok jugak..1st time tgk ustaz amirul laz week..trus bkenan tgok cite 2..heheh

nina shakina said...

korea! korea! suk bangat sih! hero2 sume hnsem..huhuu..asyraf muslim pown ok jugak..1st time tgk ustaz amirul laz week..trus bkenan tgok cite 2..heheh

Nabilah Atiqah said...

ske sgt ashraf muslim n baim wong....cter korea lg ar best...npe le actors2 korea hensem2 ar????hehehehe

IMANSHAH said...

alamak kenapa saya tak sekacak deme??mesti laila pun tergila2..wahahaha

Prince Halilintar said...

minat betul laila dgn cite korea ye..minat hero die ke citer die?haha..prince dah taw jawapannya..
mase prince zaman u dulu pun layan gak citer korea ni..prince suke cite green rose..laila pernah tgk x?hehe

mR.sYaH said...

syah pun lyn korea.. secret garden tu xsempt tgk episod last..

video girl generation tu semua syah ada.. syah suka yoona..

mR.sYaH said...

syah pun lyn korea.. secret garden tu xsempt tgk episod last..

video girl generation tu semua syah ada.. syah suka yoona..

KERTAS A4 BLOG said...

Astaghfirullah Hal Azim.... hehe :)

Edy Zaidi said...

yg korea tu sorang pun xkenal..xminat..huhu

kamarukom said...

todiaaaa~~ kuaq dah list diaaa~~ hehehehe...apsl xde sy?! ;p

d.e.e.n.a.YAYA said...

nak ashraff muslim....hahaha...

laila,jwp r kamarukom tanye ue...awat tade dy,,,hehehe

kay_are said...

angau terlebih dah ni.. g korea tangkap lee dong wook bawak balik cni.. ^^

Raji berkata said...

hahaha taste kau mmg tinggi ;D

NICK IRFAN said...

comeynyer videi dalam entry ni... geram tgk pmpuan tu! hahaha eh!! sory nk tnya lagu apa kat blog awk??? best la.. nnt bgthu kat chatbox sy ye sy nk download

amanina nazri said...

Ya Allah saba jela tengok HYUN BIN tuh cik laila. MAKKKKKKKKK!!!! NAK KAWIN!!!!!!

echah mashuri said...

pehh..kenapa diaorg hensem haa?ehhhehe

bunga said...

semua bunga suka...yahhhh..

princess laila said...

ayie : biarpon rmai org da lupa. sy tetap engat ;p

princess laila said...

KHRLHSYM : heh2~ sy xpenah tngok muka kamu~

princess laila said...

Hanis MY : akk doakn laila dapt jodoh cam dy keyh ^_^

princess laila said...

dya adriza : ko memang..bila nak pndng muka korea. xpe2 stay gituh. ak tkot t ko tgila-gila cam ak plak kng~

princess laila said...

Surie : ta marah. jom minat same2 =__=



nina shakina : huhu.dy memang nsem!

princess laila said...

Nabilah Atiqah : tu lah. jeles tol ngn dorang kan.huhu


IMANSHAH : sume orang kacak.hee.anak murid kan ramai~

gurau yer! ^_9

princess laila said...

Prince Halilintar : minat sgt! hee. ta penah la prince...tp mcm penah dgr lah citer tuh..~


mR.sYaH : waa. ta sngka layan juge! ahaks!

princess laila said...

kertas A4 blog : trimakaseyh. spotong ayat y menggegarkan jntung saye :)

princess laila said...

Edy Zaidi : xpe. xminat pon takpe~ huhu

kamarukom said...
todiaaaa~~ muncul dah dia..ahaks! nape xd awk ye kamaru? sy rase ad gak masokkn. tp xtaw lah nape tak kua~ heh2~


d.e.e.n.a.YAYA : alamak! xde jula plak laila..hih2~ laila jwb daa~ said...

princess laila said...

kay_are : hee. tulah pasal. bulih tak tlg tngkpkan? 6_6



Raji berkata : heeeaa?? baru prasan. hih2~


NICK IRFAN : hee. ok nnti sy gtaw keyh :)

princess laila said...

amanina nazri : hee.kita same2 gila dah nina~ =__=


echah mashuri : tulah. tak tau mkn ape smpai jadi gituh~ adeyh~


bunga said : yes! kita serupa~ hii

amier azrul alias said...

ceh!
huhu