Saturday, January 22, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !


Assalamualaikum :)

Hai..hee..haah.laju giler update kan.rajen benaw.
laila ade nak join contest lah.nextweek kan last laila kat maktab b4 cuti raya cina.
mesti banyak kije sblom cuti. cuti-cuti pulak karang da tade mo0d nak join contest2. 
so00,n0w laila mau j0in ini contest lah! :)

laila tau contest ni pabila ditag oleh cikgu izzat.
boleh tahan. bez gak. hee. giler contest dah nampaknyer skunk. 
tapi tape. ta salah p0n kan na join banyak mane pon. =)

okay! syarat-syaratnya adalah seperti berikut...........


1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ini 

2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni

3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !

4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !

5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011




BAIKLAH! 

kalo laila menang...........

nak save duit tuh jadikan modal bisness yang laila wat kat kampus :)

ini gambarnye yek........


ini gambar khidupan pada zaman yang lampau iaitu pada zaman dinasti chin dulu @_@

nama mereka "ju ziera rin" and  "ju laila rin"

~haha~

best wo0k kat tmpat nih. sape bleh teka kat mane? (tiba-tiba laila plak wat contest. ape kes?)


ok lah.. na tag............5 orang eh? humm.


MEREKA SEMUA NIH MEMANG BEST :)

K..jom tengok mane agi contest yang blom slesai.
heeee. tata.
Assalamualaikum :)




21 comments:

gadisBunga said...

nice pic. study kat mana ni?

princess laila said...

kat ganu.. :)) hee. mekaseh yer cik gadis bunge..awk sgt ayu :) comel!

rayne rawt rawt said...

same.. orang ganu gopp... hehe.. gud lark okay !

wida said...

tq tag akak..nnti ada masa leh join,tq :)

princess laila said...

@rayne rawt rawt : sye study di ganu. tapi bukan orang ganu! ;p peace!!

~slangorian~

princess laila said...

@kak wida : h0key cs! :))

ijatnuar87 said...

comel gambar...biler masa g china nih>/

princess laila said...

china..?? haha..salh tuh.....
nih dekaaatt..zass! kita tunggu ntry laen k! ^_9 t bulih citer pnjng2 :))

ijatnuar87 said...

la,yer ker...takper2,tnggu jek la,hahaha

iniialahaku said...

ingatkan kat cina ke jepang dah tadi..hehe

kamarukom said...

amboih2 zaman dinasti chin tuh! cantik dh org zaman2 tu eh hehe..tenkiu tag sy! xtau nk ltk gmbr ape..kucing kaler hitam boleh dak? ;p

princess laila said...

ijatnuar : hee.sabo na. t sy gtaw katne. :)

princess laila said...

inilahaku : y 2 ade btol skit.. bukk skit clue..'umah jepang'..... :)

princess laila said...

kamarukum : aish..alwyz cantik..nak2 org2 cina..korea,jepun..wuish! superb comel gi2..huhu

kucing itam? bulih2! pas2 bckground putih :) jd la gmba itam putih! :))

Mata Hati said...

ohh...semoga berjaya dlm contest.
nak berkenalan dgn 2 budok cina dlm gambar tu boleh? ekekeke

khaifaiz said...

Cantiknye pict.. kompom boleh menang.

princess laila said...

mata hati : bulih..!slamat bkenalan..frens k! :)) y sorang gi tuh..my cs..try la trace fb dier..heh2~ thanx nyway :)

princess laila said...

khaifaiz : hee. mekaseh! mudah2an menang :) doakn ea :)

echah mashuri said...

ololo..cina bertudung,,ayuee gituee,hehhe

princess laila said...

hee.tamau la cina. na korea.. @_@ ngade giler laila..huhu

Hanis MY said...

weee anteknyaaa....jom kita pakai sama2 n posing2 nak? i likeee