Sunday, January 23, 2011

::coNteSt kaMi pOsE cuMey::

Assalamualaikum!! :))

c0ntest lagi.....?? hee.........yup!
tengah tade entry nak wat lagipun. and MAYBE  contest nih yang terakhir tok MINGGU INI..ngee~

pape pon..sblom tuh,kita btego sape dulu ngan kawan-kawan blogger and reader :))

Hai kawan-kawan! ape khabar hari nih..??
korang buat ape ha ujung-ujung minggu ginih?(demm..rase geram jek engat orang-orang slangor!) 
aik? nape slangor jek? haha. coz laila selangorian lah. hujung-hujung minggu gini bcuti. heh~
tapeee. tengganu jumaat cuti taw. haha.puas ati dapat rehat ari jumaat. hari yang indah semestinya!
okeh cukup.

..........................................................................................................................................................

baiklah. laila tau contest nih biler dok godek-godek blog-blog yang ade kat dunia blog nih.
and.......pihak penganjurnye ialah...jeng3! ~ MISS AMNI ~ waahh. sedapnyer name!
dier kawan laila taw...!(dier follow laila gak.sukenyerrr..kira kita kawan lah kan?hee) 



baiklah. syarat-syarat penyertaannyer ialah.............( laila copy jek yer MISS AMNI..n_n )

1~macam biasa korang kenalah follow blog ni dulu..tp kalau tak nak follow pon takpe..taknak paksa-paksa..tapi susahlah bila update nanti..so,lebih baik followlah (laila sudaaa)

2~taip 1entri mengenai contest ni..dan jangan lupa ambik banner di atas dan letakkan didalam entry tersebut..sidebar kan contest ni di blog anda..dan link kan ke blog ini!! (okay! begheh)

3~korang mesti menghantar gambar kepunyaan korang sendiri..gambar tersebut mestilah ada ANDA bersama MEMBER-MEMBER ANDA...pose anda bebas.. (itu sudah pasti yerk..) :))

4~korang mestilah membuat ayat yang paling simple tentang "kenapa anda join contest ni..
CONTOH:::saya join sebab suka_suki jee...  (jawapan laila ade kat bawah ^_^)

5~tag contest kepada 4 rakan blogger korang ye.. (di bawah juge)

6~mencari seorang pemenang:hadiah berupa handset Apple iphone (masya-Allah! woww!! rugi ta try join)



UNTUK SYARAT KE- 3, 4, 5 & 6......
......................................................................................................................................................

ini gambarnyer.............n_n



::::: KAMI POSE CUMEY :::::

okey. yang 2 dari kanan itu laila. bukan yang baju hijau 2 yerk :) 2 la budak yang paling bajet cumil 2..cukupkancukupkan syaratnyer..heee~

bukan berseorangan. tapi bersama member-member yang sporting merangkap family laila sendiri..ngee~ 

.............................................................................................................................................................

knaper laila nak j0in?

baiklah. laila j0in sebab contest nih mnarik and hadiah dier superb best! @_@

.............................................................................................................................................................

jadiknyer....laila nak tag.......


ops! ade lagi..!! yang paling istimewa.....laila na tag...... ~ all readers! ~  hee.. :))
jum lah j0in ramai-ramai...mane tau rezki korang? Princess Laila tumpang happy ler.. @_@

..........................................................................................................................................................

jap-jap..yang ke-6 tuh syarat gak ker.....?? 

kalo syarat...tak yah susah-susah carik.
sebab da ade yang sudi jadik pemenangnyer.hee

sape lagi kan.........opkos Princess Laila! haha~ 

okeh, gurau jek .tapi kalo btol pon ape salahnyer kan......n_n
boleh la backup enfon laila yang da nyawa-nyawa ikan tuh (tapi sangat bernilai ok! )

baiklah. moga ade rezki buat laila. take care sume..!!
jakgi ade class tajwid ustaz awi kat surau. malsnyeeeerr!!
eeeee.ilmu setoet. ade ati malas-malas! jum!
hee. ilalliqa' wa ma'assalamah! c u then! =)

17 comments:

waniee (: said...

gudluck 4 da cOntest!
btw, sume cOmey2 dlm pic tu ;)

princess laila said...

hee.mekase waniee.. :))
j0in lah gak! wani p0n comey..n_n

khaifaiz said...

alahai.. thanks tag.. tapi xde pict comey la nk join

amny.. said...

huhuhuh..
thnx join...
goodluck yepp..
(^______________^)

amni da folo sni..

Sery Suryani said...

thanx tag..

waniee (: said...

alahai, xde pic cOmey2 la..hee
tgOkla, if ade, wani jOin gak.. (:

echah mashuri said...

dear.kalau ade pic comey echah join ye...:)

princess laila said...

khaifaiz : lar..yeke..huhu.tape la kalo g2..j0in contest laen lak. (kalo minat) hee

princess laila said...

amni : okeyh.. :)) thanx yah 4llow :)

princess laila said...

sery : okeh..thanx juge yer! :)

princess laila said...

wani : okeyh! wani alwyz comel lorh..huhu

princess laila said...

echah mahsuri : ok dear~ t laila dtg blog echah k :)

ijatnuar87 said...

hehehehe...nice2...si baju ijau?pakcik kat blkang tu ek...yg blur2 tu ek,hehehe

princess laila said...

huhu..yup! y 2..tah mane dtg ta tau..huhu~

NICK IRFAN said...

gudluck! smoga menang! gmabar pun cantik jgk

princess laila said...

nick irfan : timekaseh =)

Ieqa Swetluv said...

wahh cantik pic ni gucluck ya =)